Երեւան, 20 փետրվարի /ՄԵԴԻԱՄԱՔՍ/. 2006 թ. հունվար-դեկտեմբեր ամիսներին Հայաստանում կոնյակի արտադրությունը կազմել է 9057.9 հազար լիտր, կրճատվելով 2005 թ. հետ համեմատ 0.8%-ով: Ինչպես այսօր ՄԵԴԻԱՄԱՔՍ-ին հայտնեցին Հայաստանի Ազգային վիճակագրական ծառայությունում, օղու եւ լիկյորային արտադրանքի արտադրությունը 2006 թ. կազմել է 12801.1 հազար լիտր, կրճատվելով 2005 թ. հետ համեմատ 8%-ով: Գինու արտադրանքի ծավալը 2006 թ. կազմել է 3825.6 հազար լիտր, կրճատվելով 43.2%-ով: Գարեջրի արտադրանքը 2006 թ. աճել է 17.4%-ով եւ կազմել է 12617.6 հազար լիտր, իսկ շամպայնը` 542.8 հազար լիտր (աճը` 4.5%): ՄԵԴԻԱՄԱՔՍ Tweet Դիտում՝ 6593